Skype tanácsadás

 

Ma már az internet az élet számos területén nélkülözhetetlen , gyors és hatékony. Barátainkkal, családtagjainkkal, munkatársainkkal gyakran így tudunk csak kapcsolatot tartani. Miért ne kérhetnénk segítséget, tanácsot egy terapeutától akár online?

A online tanácsadás egy olyan interneten keresztüli szolgáltatás, ahol egy szakember és egy magánszemély rendszeresen, előre megbeszélt időpontban  video-beszélgetésen  keresztűl tartja a kapcsolatot egy  Skype nevű ingyenesen letölthető és használható program segítségével. Ehhez szükség lesz mikrofonra, fülhallgatóra és webkamerára.

A program pedig letölthető innen.

 

keszterapia

A online terápia előnyei:

Azok számára is elérhető, akik az ország távoli helyein, esetleg külföldön laknak és nincs kivel megosztaniuk a problémáikat. Túlságosan elfoglaltak, s  nem marad idejük terápiára eljárni. Esetleg titokban akarják tartani családjuk előtt, hogy segítségre van szükségük.

Az online terápia segít megőrizni az inkognitót, így könnyebb megnyílni, őszintén beszélni az érzésekről, problémákról, nehézségekről. A beszélgetésünket csak Ön és én látjuk és halljuk, a titoktartás kötelez.

Nagy segítség ez azoknak is, akik helyhez kötöttek, mozgássérültek, így előttük is nyitva áll a terápiás beszélgetés lehetősége.

Az idő pénz, így megspórolható az utazás költsége és a parkolási díj.

Csiki-Szász Timea

cssztimea@gmail.com

0630-9960876

Skype:cssztimea