Az emberré válás törvényei

1. A születéssel választottunk egy testet, amit kisebb-nagyobb változtatásokkal életünk végéig viselünk. Ezt a formát mi vállaltuk, az lesz a legjobb, ha ezt el tudjuk fogadni.

2. Beiratkozunk az élet nevű iskolába, ahol folyamatosan ismeretekre teszünk szert. Ezeket az ismereteket szerethetjük vagy gyűlölhetjük, egy a fontos: hogy tanuljunk. Az árat mi határozzuk meg. Minden lépéssel közelebb jutunk a célhoz, függetlenül attól, hogy ezt milyen nehézségek árán érjük el.

3. A Sors nevű karmester gondoskodik róla, hogy az iskola osztályait kijárjuk. Amíg egy osztályt nem fejezünk be, addig nem enged továbblépni. A lecke lehet könnyű vagy keserves, de addig ismétlődik, amíg meg nem tanultuk.

4. Egész életünk folyamán tanulunk. A formák változhatnak, a lényeg sohasem. Amit nem tanulunk meg ma, azt cipeljük magunkkal holnapig. Letenni csak akkor tehetjük le, ha megtanultuk. Nem szabad elfelejteni, hogy amit nehéznek és keservesnek élünk meg, azt mi magunk tűztük ki magunk elé.

5. Semmi sem véletlen. A külvilág csak lelkünk tükörképe. Minden, amit a másikban szeretsz vagy gyűlölsz, az a saját magad iránti szeretet vagy gyűlölet. Te is magadnak akarsz jót, miért gondolod, hogy a másik nem? Ha meg akarod változtatni a környezetedet, akkor önmagadat kell megváltoztatnod.

6. Az életed a tiéd, csak azt kapod, amit megérdemelsz. Minden lehetőség a rendelkezésedre áll, hogy a sorsodat kezedbe vedd.

7. Minden egy. A megoldást magadban keresd, hiszen magad vagy az egység. Mikor ezt fölismered, kijártad az iskolát.

Reklámok

Írd meg véleményed!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s